keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Day after leg day

Reumatologi käynnistä ja koulukuvauksista selvitty! Koulukuvaukset... noh, meni niinku aina. Jännitetään nyt taas kolme viikkoa minkä näkönen irvistys sieltä tällä kertaa tulee. Reumatologiltakin tuli vähän huonoja uutisia, polvi on edelleen melko tulehtunut ja nostettiin mun lääkeannosta entisestään. Lisäks mun munuaisarvot oli koholla, joka kuulemma saattaa johtua treenaamisesta ja lihasmassan kasvusta. Ei kuulemma kannata huolestua, koska lihaksien saaminen on ihan tervettä ja hyväksi mulle. Täytyy nyt kuitenkin kuukauden päästä käydä tarkistamassa munuaisarvot, ettei ne enään nouse lisää.

Mutta jotain positiivistakin tähän päivään, avasin tän vuoden pyöräilykauden! Kavoin mun pyörän esiin tuolta lumikinosten alta ja hurautin sillä aamulla sairaalaan, koululle ja vielä salin kautta kotiin. Ai että tuntu ihanalta rullailla pitkästä aikaa pitkin katuja. Oli myös ihan hyvää palautumista mun jaloille toi pyöräily, koska mun takamusta polttaa ihan hulluna eiliset pakarapotkut... tää kuva ei vois paremmin kuvata mun tunnetta tällä hetkellä! Huh.


-Miia

2 kommenttia:

  1. ahhaha joo, täälläpäin sama fiilis ku tossa kuvassa eilisen aamuspinnun ja pumpin jäljiltä...tulipahan ainaki painonlisäykset tehtyy ja olo on taas sen mukanen! :D voi paranis toi sun polvi nyt! :( ja koulukuvan voitki sit postittaa mulle sitku saat ;)

    VastaaPoista
  2. Sähän oot ollu reipas! Ja tää kipu on samaan aikaan niin kamalaa ja ihanaa, koska itse aiheutettuahan tää on :D Haha, voin postittaa sen kuvan sulle nii saat elämäs naurut...

    VastaaPoista