torstai 18. huhtikuuta 2013

Diettimuonaa

Ihan vahingossa pieni hiljaiselo ollut nyt täällä blogin puolella, mutta älkää pelätkö, en oo unohtanu teitä! Odottelin Johannalta kuvia sieltä fitness kisoista, että pääsisin teille kirjottelemaan niistä.. mutta Johannalla on nyt ollut niin kiire, ettei oo ehtinyt mulle lähetellä kuvia. Saatte sitten vähä tarinaa lauantaista kun kuvat saapuu mulle, ehkä odotus palkitaan.

Asiasta kymmenenteen. Tiivistin teille nyt yhteen postaukseen joitain ruokia mitä dietillä on tullut tehtyä. Ihan yllätyin siitä miten paljon ollaan osattu tota diettikaavaa soveltaa ja saatu aikaan paljon erilaisia ruokia. Ollaan tehty montaa erilaista wokkia, pastaa, pihviä, lohta, salaattia ja vaikka mitä muuta. Tiskiä kertyy tuplasti normaalia enemmän kun kaikki ruoka pitää punnita tarkkaan. Täytyy kuitenkin sanoa, että tästä dietistä on kituuttaminen hyvin kaukana ja itekki oon yllättyny siitä kuinka hyvin tällä dietillä saa syödä. Hiilareita varmaan tuun jossain vaiheessa vähentämään, mutta vielä ei ole tarvetta kun paino tippuu tasasesti. Tässä muutamia ruokia mitä ollaan dietillä tehty..

Nuudeliwokkia kanalla ja kasviksilla, nuudeliwokkia kanalla kasviksilla ja pavuilla,
 kanasalaattia, paistettua riisiä kanalla ja kasviksilla.

Kanaa kasvisten, herkkusienien ja riisin kanssa, pastabolognese kevyesti,
 kanapastaa kevyesti, pastasalaatti ja pihvi.

Parhaita protskupatukoita, protskulettuja, rahkaa, rahkaa ja rahkaa...

Tästä jäi muutamia ruokia pois, mutta kuvissa näkyvistä ruuista omia lemppareita on ollu erilaiset wokit, bolognese, kanapasta sekä noi letut. Muita lemppareita mitä en muistanut kuvata on ollut texmex salaatti, lihapullat ja paistettu lohi salaatin kanssa. Jos joku resepti jäi mietityttämään, kysykää ihmeessä niin yritän muistella miten ollaan väsätty noi ruuat. Kyllä näillä ruuilla kelpaa laihdutella! 

-Miia

6 kommenttia:

 1. Ei voi kuin ihailla sun sitoutumista tähän diettiin. Minulla olisi jo hermot menny ja vaaka olis ollut irtokarkkien punnitukseen :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on aina ollut vähän semmonen ajattelutapa, että jos jotain alottaa niin se tehään täysillä ja loppuun asti. Tottakai mullakin joskus makeenhimo ja muut houkutukset iskee... enhän mä mikään kone ole :D

  Eniten dietillä on ikävä ollut leipää, mutta aina kun himo iskee niin pitää vaan pysyä lujana! Itseasiassa siitä lujana pysymisestä tulee paljon parempi mieli, kun siitä syödystä herkusta.

  VastaaPoista
 3. Noista pastoista, haluisin reseptii tohon papujutskaan, näyttää hyvältä!:p Mulla just suurin haaste on leivän puputus (tohon ylempään kommenttiin viitaten..) syön kyllä melkeen poikkeuksetta aina ruisleipää mut ihan liian usein, vaik tottakai se on pienempi paha ku vaalee höttöleipä.

  VastaaPoista
 4. Teen noista resepteistä jossain vaiheessa postausta! Ruisleipä on parasta ja sitä mulla tässä onkin ikävä. Tottakai ruisleipä on paljon parempi vaihtoehto kuin joku vaalee ranskanleipä, mut silti leivästä tulee helposti niitä ylimääräsiä kaloreita kun laskee mukaan vielä kaikki leivänpäälliset. Ja kun niitä leipiäkin tulee ihan huomaamatta vedettyä aika paljon :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos kovasti! Ihanan makusia on myös ollu, dietillä tulee jopa syötyä parempaa ruokaa kun yleensä kun näihin tulee panostettua vähän enemmän :)

  VastaaPoista