perjantai 26. huhtikuuta 2013

Kurkunpääntulehdus

Täällä mä peiton alla edelleen makaan.... siis hitto miten sitkee tauti! Eilen aamulla kävin lääkärillä ja tuomio oli kurkunpääntulehdus, joka on viruksen aiheuttama, joten se lähtee vaan odottelemalla, how nice! Kotihoito-ohjeet oli vaan särkylääkkeet, kuumajuoma, lepo ja puhumattomuus. En mä osaa olla puhumatta. 

Ärsyttävintä tässä taudissa on se, et kuume on pysyny nyt 6 päivää siinä 37-37,5 välissä. Tulis mielummin kerralla kunnolla ja lähtis menemään, ei kukaan jaksa tämmöstä kitumista. Kaiken kruunaa tää mun raspikurkku. Vitsailinki jo Mariannelle, et voisin soittaa sille tuntemattomasta numerosta ja esittää Cheekiä, menis ihan varmasti täydestä.

Kuumenaama

Eilen lääkärin jälkeen lähdin kauppaan ostamaan ruokaa, limua ja kurkkupastilleja ja jotenki onnistuin ostamaan vielä 2 hiusväriä. Hyvä minä. Mua ei oikeesti pitäis päästää yksin liikkeelle, ku jotenkin aina saan kahmittua jotain ylimäärästä mukaan. No... perustelen tän ittelleni sillä et hei 2 hiusvärii yhteensä 10 euroo! Tyhmä ois jättäny ostamatta. Kokeilin jo toista väriä eilen ja oon lopputulokseen hyvin tyytyväinen. Kirjottelen teille myöhemmin lisää näistä mun hiusväri kokeiluista.

Eilen myös tuli postissa mun tilaama pipo! Joo pipo... oon itekkin ihan yllättyny miks mä semmosen menin tilaamaan, enhän mä käytä pipoja. No, tänkin osaan perustella ittelleni hyvin... näin tän pipon yhellä tytöllä muutama kuukaus sitte ja se näytti ihan  superhyvältä. Siitä asti tää pipo on kummitellu mun mielessä ja nyt sit repäsin ja tilasin sen! Ja hyvä niin, koska tää on ihan ylisiisti. Toisaalta, 18 euroo on aika suolanen hinta piposta ja se pipokausi tais mennä jo... mut tästä tuleekin mun huonojen hiuspäivien pelastaja. Kuvaan teille heti ton pipon, kun pääsen sitä ulkoiluttamaan.

Perjantai-illan eväät
Pistin tähän postaukseen teidän piristykseks muutaman kännykkään tallentuneet otoksen viime päiviltä, kun ei mulla nyt täältä sängyn pohjalta oo mitään parempaakaan teille tarjota. Mä voisin nyt lopeettaa tän postauksen kirjottamisen vielä hyvän sään aikaan, kun ei mulla alunperinkään ollu mitään tärkeetä kerrottavaa... voisin jatkaa tota teen lipitystä ja vois vaikka kattoo jonkun leffan. Kivaa perjantai-iltaa mulle.


-Miia

P.S. Ainiin olihan tässä päivässä jotain positiivistakin, toi mun parempi puolisko hyväksyttiin tänään Aalto yliopistoon! Oon niin ylpee :)

4 kommenttia:

 1. Heippa, löysin vasta joku aika sitten blogisi ja täytyy sanoa että tykkään kovasti! Paranemisia sulle!:)

  VastaaPoista
 2. Hei vaan, ihana kuulla :) Nyt ois kyllä tarpeen joku ihmeparantuminen ja pian!

  VastaaPoista
 3. Oi vitsit sulla on kiva blogi ja oot vaikka kuinka kaunis!:)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti! Käyn kattelemassa sunkin blogin :)

  VastaaPoista