maanantai 15. huhtikuuta 2013

Viikko 2

Toinen viikko diettiä on takana ja paino tippuu edelleen tasasesti. Ei oo ollu minkäänlaista lipsumista ja motivaatio on pysyny hyvin yllä tai jopa kasvanut! Launtaina käytiin kattelemassa Johannan kanssa Fitness Classic kisat ja sieltä sitä motivaatiota tarttuikin mukaan niin että päätä ihan huimaa. Kirjottelen lauantaista teille enemmän kun saan kuvia Johannalta. Tältä näytti mun viime viikon liikunnat:

MA: Aamulenkki
TI: Salitreeni ja nyrkkeilytreenit
KE: Aamulenkki pyörällä ja salitreeni
TO: Nyrkkeilytunnin vetäminen
PE: Salitreeni
LA: Välipäivä
SU: Intervallijuoksu


-Miia

2 kommenttia:

  1. onks sulle ollu vaikeeta olla irti herkuista, kun musta tuntuu että mun dieetit kaatuu aina siihen, että alan jossain vaiheessa mässäilemään. :-/ ihan mielettömän ärsyttävää!

    VastaaPoista
  2. Itseasiassa ei oo ollu vaikeeta. Syön tasasin väliajoin, joten verensokeri pysyy kokoajan korkeella eikä tuu mielitekoja. Syön myös kromia, mikä pitäis ilmeisesti vähentää makeenhimoa. Jos kattelen leffaa tai tulee tilanne missä muuten tekis mieli herkutella, korvaan herkut proteiinipatukalla tai hedelmällä tai marjoilla ja kourallisella suolaamattiomia pähkinöitä.

    Lisäks oon sopinut itseni kanssa päivän, millon saan herkutella ja syödä mitä haluan. Se motivoi ja auttaa olemaan irti herkuista, koska tiedän että sinä päivänä saan syödä hyvällä omalla tunnolla kun en ole lipsunut dietistä :)Tämän mässäilypäivän jälkeen jatkuu dietti samaan tapaan ja mässäilystä on vain hyötyä, koska saan pienen boostin aineenvaihdunnalle. Tarvitaan vaan vähän suunnittelua ja mielenlujuutta ;)

    VastaaPoista