sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Week One... Done!

Ensimmäinen viikko takana ja fiilis on mahtava! Painoa on tippunut 1,5 kiloa joka on mun mielestä mahtava tulos! En niinkään halua edes orjallisesti seurata vaakaa, mutta ainakin se näyttää että suunta on oikea.  Ensimmäisellä viikolla kilot tippuu helposti kun kaiken herkuttelun jälkeen nesteet lähtee liikkeelle. Musta tässä dietissä on kuitenkin mahtavinta ollut rutiinien saaminen arkeen, syön ja treenaan säännöllisesti ja se tuottaa tulosta!

Tän viikon liikunnat:

MA: Aamulenkki ja salitreeni (yläkroppa)
TI: Aamulenkki ja nyrkkeilytreenit
KE: Salitreeni (jalat)
TO: Kevyt palauttava lenkki
PE: Intervallitreeni
LA: Salitreeni (jalat) ja palauttava kävelylenkki
SU: Välipäivä

Oon tyytyväinen tän viikon liikuntoihin vaikka tuntuukin siltä, että olisin halunnut vielä lenkkeillä enemmän. Olin tänäänkin aamulla lähdössä lenkille kun mua ärsytti et ainoot tän viikon aamulenkit oli alkuviikosta ja peräkkäin. Roope pakotti mut sitten pitämään välipäivän ja ehkä parempi niin. Oon myös tottunut käymään neljä kertaa viikossa salilla, joten toi kolme kertaa vaikutti hirveen vähältä. Vaihdoin dietin ajaksi saliohjelman kolmejakoiseksi, jotta aikaa jää lenkkeilylle ja treeneille. Vedän salilla viikon aikana siis kahdet jalkatreenit ja yhden yläkroppatreenin koska yläkroppa saa niin kovan treenin myös nyrkkeilyssä ja jalat on mulla ne jotka enemmän tarvitsevat treeniä. Ne jotka mun blogia on seurannut pidempään tietääkin mun polvivaivasta ja eripari reisistä ja oonkin nyt vähän saanut mun rimpulareiteen massaa. Reidet ei vielä ihan samankokoiset ole, mutta kehitystä on havaittavissa!

Diettieväät

Musta on ihanaa, että oon saanut uusia lukijoita ja monet vanhatkin lukijat on innostunut mun treenaamisesta, se motivoi ihan älyttömästi. Otinkin yhden lukijan neuvosta vaarin ja ostin kalaöljykapseleita, kiitos vinkistä. Jotenkin mulla on nyt semmonen fiilis että tää projekti tulee onnistumaan. Ainakin mä aion antaa kaikkeni ja vetää tän kunnialla loppuun saakka!

-Miia

17 kommenttia:

 1. Noi tulokset antaa niin paljon motivaatioo ! :) mitä sä muuta sä muuten syöt ton dietin aikana ku maitorahkaa?

  VastaaPoista
 2. Syötkö koulussa siis ihan kouluruokaa vai onko sulla jotain eväitä mukana?

  VastaaPoista
 3. Niin antaa! http://miiajosefiina.blogspot.fi/2013/04/dietti.html <tästä postuksesta voit käydä lukemassa mistä mun ruokavalio koostuu :) Melko monipuolisesti tulee siis syötyä.

  VastaaPoista
 4. Ihan kouluruokaa pyrin syömään koulussa kun sen ilmasta. Tarkistan aina edellisenä iltana netistä mitä seuraavana päivänä on koulussa tarjolla ja jos näyttää huonolta niin otan esimerkiksi raejuustopurkin mukaan täydentämään ateriaa :)

  VastaaPoista
 5. Hei jee mahtiiii! hyvä miiaaa!♥ saan kyl susta motivaatiota aika reippaasti, wiii!

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvin olet sanut nesteet liikkeelle. Omega 3 on tosiaan hyvä ja kannattaa ottaa myös d-vitamiinia (kuten kaikkien suomalaisten treenasi tai ei). Lisäksi magnesium auttaa palautumaan, jos sen kanssa tulee jossain vaiheessa ongelmaa.

  Tsemppiä sulle kamalasti :)

  -Jenna
  http://mybalanceandinspiration.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Jee, hyvä minä<3 Ihana kuulla!

  VastaaPoista
 8. Itsekin olen tyytyväinen ensimmäisen viikon tulokseen :) D-vitamiini ja magnesium kuuluu mun normaaliin ruokavalioonkin, joten popsin kyllä niitä nyt dietilläkin. Omega 3 tuli nyt dietille uutena tulokkaana, kun ei niitä tarvittavia rasvoja välttämättä ruuasta saa. Kromiakin tulee sillon tällön napsittua, kun kuulemma auttaa makeanhimoon.

  Iso kiitos kuitenkin vinkeistä ja tsempistä! Käyn kattelemassa sunkin blogin :)

  VastaaPoista
 9. Millä salilla sä käyt ja ootko tehny sun treeniohjelman ite? :) mikä.tavoite sulla olikaan?.;)

  VastaaPoista
 10. Espoon Fit1 salilla käyn :) Itse oon saliohjelmani tehnyt poikaystäväni avustuksella ja tavoitteeni on pitää lihasmassaa yllä ja polttaa rasvaa tällä hetkellä kesää varten. En siis tähtää mihinkään kisoihin, vaan ihan itseni ja oman hyvinvoinnin vuoksi treenaan. Dietin jälkeen yritän taas vähän kasvattaa lihasta, varsinkin reisiä.. koska sairaatumiseni myötä reisilihakseni surkastui ja olisi tärkeää saada sinne lisää lihasta tukemaan heikkoja polviani :)

  VastaaPoista
 11. Okei. Mäki haluaisin treenata kunnolla, mutta tuntuu ettei aikaa riitä :/ Tiedän kaikkii liikkeitä ja näin, mutta en tiedä koska pitäisi lisätä painoja yms?
  Mulla tällä hetkellä painoa 54 ja 160 cm pitkä ja yritän nyt saada 4 kiloo pois.
  Mistä sä oot sun ruokavalion ottanu? :)

  VastaaPoista
 12. Kyllä sitä aikaa jostain aina löytyy :) Ei kannatta väkisin tehdä mitään vaan ihan omasta tahdosta ja halusta! Painoja kannattaa lisätä sitä mukaa kun kehityst syntyy ja painot alkavat tuntua kevyemmiltä. Sähän olet ihan normaalipainoinen joten turhaa stressaat kiloista :) Ruokavalioni on Jutan Superdietti, naiset alle 10kg pudotettavaa. Olen itse muokkaillut vähän ruokavaliota, mutta pidän tuota pohjana.

  VastaaPoista
 13. Kuulostaa hyvältä! Oon juu normaalipainoinen mut haluaisin polttaa silti vähä rasvaa ja laihtua. Sitte ku olen 4 kiloo saanu pois ni alan varmaan kiinteyttää ja kasvattaa lihaksia :)
  Herkutteletko kuinka useasti? :D

  VastaaPoista
 14. Mikä on intervallitreeni?.:D

  VastaaPoista
 15. http://miiajosefiina.blogspot.fi/2013/04/intervalli.html <tässä postauksessa kerron intervallitreenistä. Lyhyesti sanottuna intrvallitreeni on lyhyessä ajassa tehty intensiivinen treeni spurteilla, mutta lue tuo postaus niin saat paremmin selville :)

  VastaaPoista
 16. Kuulostaa ihan fiksulta. Itse ehkä tekisin kuitenkin niin päin, että ensin kasvattaisin lihasta ja sen jälkeen polttaisin rasvaa kohtuudella kropasta, jolloin lihakset tulisi paremmin erottuviin :) Mutta tottakai sen massakauden voi aloittaa pienen dietinkin jälkeen, täytyy kuitenkin aina muistaa että kun aloittaa lihasta kasvattamaan niin aina väkisin tulee mukana myös läskiä, joka kannattaa laihdutella pois jotta lihaserottuvuus olisi parempi.

  Kun syön normaalisti tai kasvatan massaa tulee herkuteltua noin kerran viikossa tai useamminkin... vähän tilanteesta riippuen. Jos en ole dietillä, en stressaa ruuasta vaan syön sitä mitä mun tekee mieli. Liikun kuitenkin niin paljon että en pienestä herkuttelusta helposti lihoa ja kun kasvattaa lihasta niin täytyykin syödä paljon! Minulle herkuttelu saattaa myös tarkoittaa hyvän ruuan syömistä ja lasillista viiniä. Karkkia tms tulee syötyä harvemmin.. ehkä pari kertaa kuussa.

  Dietillä mulla tietyt "mässypäivät" jolloin saa vetää niin paljon herkkuja kun vaan jaksaa. Se antaa pienen boostin aineenvaihdunnalle ja dietti sujuu paremmin. Tämän kahdeksan viikon dietin aikana mulla on puolessa välissä yksi herkuttelupäivä. Jos painon putoaminen tyssää dietin loppupäässä, saatan pitää ehkä toisenkin mässyttelypäivän :)

  VastaaPoista